Gyakran Ismételt Kérdések

Összegyűjtöttük a leggyakoribb kérdéseket, amelyek a Tanárom.com magántanár kereső adatbázis használatakor felmerült.
Elakadtál a keresésben? Olvasd át a GYIK-ot, reméljünk megtalálod a választ.

Kérdés merült fel a Hirdetések feladásával kapcsolatban? Itt igyekeztünk minden eddig felmerült kérdésre válaszolni.

Ha mégis van olyan kérdés, amire ezen az oldalon nincs válasz, akkor a Kapcsolat menüpontban írhatsz nekünk. Igyekszünk mihamarabb válaszolni a témával kapcsolatban.

Hogyan válthatom be a kedvezményes kuponkódokat?

A fizetési oldal felső részén a a Kuponkód mezőbe lehet beírni a kupon kódot és a Kupon beváltása gombbal aktiválni.

A kuponkódok jellemzően egyszeri felhasználásra jogosítanak és mennyiségi korláthoz kötöttek.

Hogyan aktiváljam az ajándék kiemelés csomagokat?

A "Fiók" menüpont, "Hirdetéseim" fülén láthatod az összes feladott hirdetésed. Itt a kiemelni kívánt csomagnál a "Kiemelés" gombra kattintva a felugró ablakban a "Meglévő csomagok" egyikének kiválasztásával aktiválhatod az ajándék kiemelésed.

Hogyan tudok kiemelés csomagot vásárolni egy hirdetésemhez?

A "Fiók" menüpont, "Hirdetéseim" fülén láthatod az összes feladott hirdetésed. Itt a kiemelni kívánt csomagnál a "Kiemelés" gombra kattintva a felugró ablakban a "Hirdetés kiemelése" alatt választhatod ki a kívánt kiemelést.

Lejárt a hirdetésem, hogyan aktiválhatom újra?

A "Fiók" menüpont, "Hirdetéseim" fülén láthatod az összes feladott hirdetésed. A lejárt hirdetésed az "Újra közzétesz" gombra kattintva aktiválhatod ismét.

Mikor jár le a hirdetésem?

A "Fiók" menüpont, "Hirdetéseim" fülén láthatod az összes feladott hirdetésed. Ugyanitt láthatod a hirdetési csomagodat, a vásárlás és a lejárat napját. Ezen a napon jelenik meg újra a hirdetésed. A lejárat előtt emailben is értesítünk!

Mikor jár le a hirdetés kiemelése?

A "Fiók" menüpont, "Hirdetéseim" fülén láthatod az összes feladott hirdetésed. Ugyanitt láthatod a hirdetéshez kapcsolt kiemelési csomagodat, a vásárlás és a lejárat napját. A kiemelés a vásárlástól számított 168-adik órát követő órában jár le (7 nap). A lejáratról nem küldünk értesítést emailben.

A kiemelések típusai, sorrendje

A kiemelések az alábbi sorrendben jelennek meg a keresőben:

  • Kiemelés első helyre
  • Előre sorolás (kiemelés után)
  • Plusz csomag, Prémium csomag
  • Alap csomag, Érettségi.com oldalon való megjelenés
Kiemelést vásároltam, miért nem az én hirdetésem az első?

Minden kiemelési forma esetén a legújabb hirdetések kerülnek legelőre. Tehát amennyiben a Kiemelés első helyen csomagot aktiváltad a hirdetéseden és utánad egy másik felhasználó ugyanezt a csomagot aktiválja a saját hirdetésén, akkor a te hirdetésed a második helyre került.

Egyszerre több hirdetés is vásárolható?

Igen. Amennyiben a pénztár oldalon feltüntetett hirdetésen kívül egyszerre többet is szeretne vásárolni, úgy kattintson a Hirdetésfeladás gombra és az új hirdetés a meglévővel együtt rendelheti meg.

Az értékeléseket moderálják?

Igen, minden egyes értékelést moderálunk. Az értékelések valóságtartalmát nem tudjuk garantálni, de minden hozzászólásra lehet válaszolni.