Irodalom magántanár

A magyar nyelv és irodalom nem könnyű! Mondja ezt szinte mindenki, aki megpróbálja külföldiként elsajátítani ezt a gyönyörű nyelvet. Akkor miért is csodálkozunk, hogy a diákoknak is szüksége van némi útmutatásra, néhány kapaszkodóra akár a nyelvtan, akár az irodalom terén?

Bajban vagy a helyesírással? Nem tudod, hová kerül vessző egy-egy összetett mondat esetében? Hidd el, nem vagy egyedül! És tudd, van rá néhány szabály, amit hozzáértő magántanárok szívesen elmondanak, megtanítanak neked, ha már a tanóra annyira zsúfolt, hogy nem tudsz, vagy nem akarsz a többiek előtt kérdezni.

De akkor sincs baj, ha a verselemzésekkel kerültél bajba, ha nem vagy tisztában a verslábakkal vagy csak rövid elemzéseket készítesz, ahelyett, hogy minden részletre kitérnél.
Nem olyan bonyolult feladat ez, mint elsőre látszik. Csak egy jó irodalom tanár kell, aki megadja a struktúrát, végig csináltat veled néhány elemzést! Hidd el a harmadik, negyedik után már ráérzel és elég lesz egy kis magyar korrepetálás, hogy felkészülj.

Magántanár kínálatunkban találhatsz általános vagy középiskolai szintre felkészítő tanárokat, a kiváló év végi osztályzatok érdekében őket ajánljuk! Ha érettségire vagy felvételire készülsz, akkor is találsz olyan magyar magántanárt, akivel öröm lesz együtt dolgozni!

Ne feledd, ha találtál megfelelő oktatót, és tudtatok együtt dolgozni, gyere vissza hozzánk és értékeld őt, hogy másokat is segíts ezzel!