Kémia magántanár

Az álalános és középiskolai kémia tananyag egészen száraz, bemagolni való dolog általában. Sokan azért nem szeretik, értik, mert valahogy nem látják benne a logikát, az összefüggéseket. Pedig egy elhivatott kémia tanár igyekszik a diákjainak megmutatni a kémia minden szépségét. Azonban sajnos a tanórákon nem mindig van lehetőség kísérletek lefolytatására. Sőt, mivel olyan sok más természettudományi ággal összefügg, így sokszor kevés is az adott óraszám arra, hogy minden aspektusból meg tudja világítani a tanár a kémia egy-egy témakörét.

Ilyenkor kell segítségül hívni a kémia magántanárokat, akikkel egy-egy témát alaposabban is körül tudsz járni, a tudás valóban be is tud épülni!

Legyen szó kémiai számítások elvégzéséről vagy egy-egy kémiai képlet értelmezéséről, esetleg a különböző kémiai kötésekről. Felkészült és a tudásukat jól átadó tanárok segíthetnek neked!

Ne aggódj, ha kémia érettségire vagy felvételire készülsz, magántanáraink akkor sem hagynak cserben! Számos diákot felkészítettek már erre a nagy megmérettetésre!

Bár a kémiáról elsőre szinten mindenkinek a gyógyszerészet ugrik be, azért számos már területen is szükség lesz a kémia-tudásodra! Szerves és szervetlen kémiát például egy agrármérnök is tanul, sőt általában nem csak vizsgázik, de szigorlatozik is belőle vagy az egyik szigorlatának része. Ezért fontos, hogy már a kémia alapjait jól elsajátítsd! Azonban, ha csak az egyetemi képzésed alatt döbbensz rá, hogy vannak a kémia tárgyból fehér foltjaid, akkor sincs még semmi veszve. Nézz szét az oldalunkon és találj rá a neked szimpatikus kémia tanárra, aztán, gyere vissza, és írd meg tapasztalataidat az együttműködésetekről, hogy ezzel is segítsd a mi munkánkat és azokat a sorstársaidat, akiknek szintén nehézsége támadt a kémiával!