Matematika magántanár

Eleged van már abból, hogy a matekkal küzdesz, hogy bármit teszel, bármennyit gyakorolsz vagy ülsz a könyv felett, mégsem érted, mégsem sikerülnek a dolgozataid, vizsgáid?

Ne aggódj, szuper magántanáraink segítenek neked legyen szó általános iskolai korrepetálásról vagy matematika szigorlati felkészítésről.

Egy igazán jó matek magántanár nem csak segít, hogy meg tudd oldani a feladatokat, nem csak gyakoroltat, de rávezet arra, milyen logika mentén érdemes egy-egy feladattípushoz hozzákezdened, megmutat apró trükköket, hogy ne kelljen mindent fejben tartanod. A matematika felé elhivatott tanáraink révén az órák végére szinte megszereted a matekot, mert sikerélményed lesz, mert érteni fogod!

Ne szégyeld bevallani, ha nem megy a matek. Sokaknak nem megy. Ez nem a TE hibád, sok múlik a tanáron is! Azon, hogy jól magyarázzon, hogy odafigyeljen arra, megértetted e az egymásból következő lépéseket, hogy lássa, ha elakadtál és egy két jól irányzott kérdéssel rávezessen a helyes útra.

Tudjuk, erre a közoktatásban nem mindig van lehetőség, haladni kell az anyaggal, nem tudnak mindenkire egyesével odafigyelni a matematika tanárok, még a legesleglelkiismeretesebbek sem.

Ráadásul, ha csak egy pillanatra is elkalandozik a figyelmed az órán, mér lehet, hogy nem tudod visszavenni a fonalat. És valljuk be, egy-egy 45 perces óra alatt, néhány szárazabb témánál előfordul, hogy a gondolataink más irányba fordulnak.

De semmi gond, egy jó matematika után magántanár pillanatok alatt helyreteszi azokat a hiányosságokat, amelyek miatt úgy érzed, nem értesz a matekhoz.

Sokszor fordul elő, hogy néhány magánóra a tudást megszerzik és már csak azért járnak a diákok a matektanárhoz, hogy együtt gyakoroljanak, az önbizalmuk nőjön.

Válassz matematika tanáraink közül, vegyél néhány magánórát és meglátod, a matematika nem is olyan nehéz!