Nyelvtanárok

Nyelvtanulásban lenne szükséged segítségre? Az alapoktól kezdenéd a nyelv elsajátítását vagy már meglévő tudásodat bővítenéd, csiszolnád?

Akkor jó helyen jársz, mert nálunk bármely problémádra találsz megoldást.

Lehetsz általános vagy középiskolás, készülhetsz érettségire vagy felvételire adott nyelvből, magántanáraink segítenek. Nem okozhat gondot a nyelvtan vagy a szövegértés, mert gyakorló tanáraink mindenben segítségedre lesznek!

Vagy kimondottan nyelvvizsgára szeretnél felkészülni? Attól se félj! Idegen nyelvi tanáraink tapasztaltak ebben a témában is! Típusfeladatokat gyakorolva te is felkészülten állhatsz a megmérettetés elé.

Egyeseknek az idegen nyelv nyelvtanának megértése okoz gondot. Ezen nem is csodálkozhatunk, ha tudjuk, a magyar nyelv mennyire más nyelvtani alapokon nyugszik, mint például más európai nyelvek. De egy igazán jó nyelvtanár segít megérteni az összefüggéseket, rávilágít a tipikus hibákra és segít, hogy gördülékenyen menjen a nyelv ezen része is.

Vannak, akiknek a beszéd okoz nehézséget, erre ad megoldást a kimondottan beszédcentrikus oktatás, sőt, ha a munkádhoz van szükség a nyelvre, akkor érdemes akár az online tanulást választani. Így legalább már érteni fogod, ha például telefonon kell kommunikálnod az adott nyelven, ott, ahol nincs vizuális segítség, nem olvashasz a másik szájáról! Használd ki ezt az eszközt is, hogy minden helyzetben magabiztos maradhass!

Új nyelvet tanulnál, de szeretnéd a saját tempódban elsajátítani, nincs időd a heti nyelvtanfolyamokra? Akkor se csüggedj, ez egy idegen nyelvi magántanárral megoldható feladat!