Informatika magántanár

Manapság a legfelkapottabb állások, szakmák egyike a programozói munkakör. Éppen ezért számos iskolában kezdik el mihamarabb ebbe az irányba terelni a gyerekeket. Ami egyrészről dicséretes, másrészről azonban nehézségeket állít a diákok egy része elé. Hiszen az informatikához vagy programozáshoz nem elég a alogikus gondolkodás és a szorgalom. Ezeket a szakmákat, tárgyakat szeretni kell. Ha nincs meg az érdeklődés, akkor csak szenvedi fog a tanuló.

De aggodalomra semmi ok, vannak igen képzett informatika magántanárok, akik pillanatok alatt megmutatják a tárgy szépségét a diákoknak, és megszerettetik vele az informatikát vagy a programozást.

Ha pedig felvételire készülsz, akkor is van segítség, hiszen ezek a felkészítő tanárok túl vannak már sok-sok diák felvételién, tudják, melyek a tipikus hibák, hol vannak a csalafinta kérdések. Néhány óra velük és magabiztosan mehetsz felvételizni!

Akkor is jó helyen jársz, ha már egyetemen vagy főiskolán tanulod a programozást, egy-egy programnyelv elsajátítása szinte gyerekjáték, ha van egy kiváló oktatód, aki elmagyarázza a logikáját!

 Netán most szeretnél valamilyen cégnél elhelyezkedni a diploma után, de úgy érzed nem elég naprakész a tudásod? Semmi gond, gyakorló programozók is vannak magántanáraink között, így első kézből kaphatsz információt a tudásodról, a hibáidról vagy a még megtanulandó dolgokról.

Ne habozz, keresd meg valamelyiküket, akár online, és kezd már ma bele az informatika, programozás tanulásába!