Rólunk

A Tanárom.com magántanár kereső létrehozását a társoldunkon az Érettségi.com-on felmerült igény alapozta meg. Úgy vettük észre, hogy a diákok egy részének nem elég az ott felhalmozott információ mennyiség, szükséges, hogy átbeszéljék a tanultakat / a tanulandókat egy magántanárral is. Mi pedig szeretnénk összekötni a diákokat a nekik leginkább megfelelő magántanárral. Ezért hoztuk létre ezt a magántanár adatbázis.

Diákoknak

Ha úgy érzed, már zsong a fejed, de még mindig nem teljesen tiszta a kép. Kell még valaki, akivel csak átbeszéld, vagy esetleg, aki mélységében is elmagyarázza az adott tantárgyat, esetleg, akivel feladatokat oldhatnál meg, és biztos lehetsz benne, hogy jól el tudja magyarázni, ha valahol elakadtál? Ha eljutottál arra a pontra, amikor megfogalmazódik benned a gondolat: „tanárt keresek”,  akkor NEKED magántanárra van szükséged!

Ne aggódj, nem kell órákat utaznod, hiszen a tanáraink nagy része akár online is ad órákat!

De ha te jobban szeretnéd, hogy az óra nálatok legyen, esetleg inkább ülsz a tanárnál, ahol minden jegyzet és könyv a magántanár keze alatt van, akkor is találsz szimpatikus magántanárokat nálunk.

Ne habozz! Használd a keresőnket, válassz tantárgyat, települést, tanulási módot és hívd fel a legszimpatikusabb magántanárt a listából!

 

A magántanárak árai mindenhol feltüntetésre kerültek, így nem érhet meglepetés!

Tanároknak

Felkészítő tanárként annyi helyen hirdetheti magát, miért pont itt tenné?

Mert egy óriási előnyünk van a többi tanár keresővel szemben. Ugyanis az ide feltöltött hirdetések automatikusan megjelennek a társoldalunk, az Érettségi.com főoldalán és a megfelelő aloldalain – az adott tantárgy tételkidolgozásait böngészőknél – is.

Tehát épp ott jelenhet meg, ahol a legtöbb diák keres! Az Érettségi.com 2013-ben az Év honlapja díjat is elnyerte, és napi több, mint 10.000 látogatója van, azaz tele van potenciális tanítvánnyal.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hiszen az Alap csomagunk a PROMO200 kuponkóddal most 3 hónapig ingyenes!

Mielőtt hirdetést adna fel, olvassa el cikkünket, amelyben segítünk a lehető legvonzóbb hirdetés megírásában. Kattintson ide a cikkért.

 

Nézze meg csomagajánlatainkat ITT